(Android/iOS) Rush Royale: Tower Defense TD вар


------------------------------------------

▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD ANDROID ◀◀◀◀

------------------------------------------

▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD IOS ◀◀◀◀

------------------------------------------

------------------------------------------

▞▞▞ вара глитцх кованице ▞▞▞

------------------------------------------

▞▞▞ Rush Royale: Tower Defense TD 2022 version ▞▞▞

------------------------------------------

------------------------------------------

Јако добра игра

Rush Royale: Tower Defense TD Strategi sdi

Ажурирање: програмери су почели да лансирају нове јединице и функције закључане иза паивалл-а. Одузели су много начина да се легендарне јединице добију у корист магичне прашине са којом је много, много теже набавити легендарне јединице. Они фокусирају сав развој на нове функције како би зарадили новац уместо да поправљају старе ствари и чине игру забавном за играње.

Играо сам ову игру од лансирања. Некада су волели ову игру док нису додали паивалл иза легендарних/хероја/опреме. Догађаје за откључавање Зевса/некроманта немогуће је победити без трошења новца. Легендарна стопа пада је постала страшна. Требало би да будете у могућности да уложите своје време и откључате све у игри, а не да купите 3-дневну пропусницу за откључавање једне јединице. Уклоните ове паивалл и почећу поново да играм, слушајте вашу публику, веома смо фрустрирани банкомати. Зашто бих се трудио да се пењем уз мердевине када је тако тешко победити било кога ко има робота, не желим да платим за то, требало би да могу да га откључам са временом које уложим. Каква врста игре вас тера да платите за откључавање јединица које очигледно дају непоштене ПвП предности.

Свиђа ми се колико се људи жали како се игра плаћа за победу, а програмери настављају да додају ствари за куповину и начине да добијете свој новац, престаните пре него што потпуно уништите ову игру. Пвп постаје зид од играча који очигледно п2в са само 2 до 3 шпила који су добри, а ако је ваш ф2п ваш С.О.Л. Молимо поправите игру!

Уживао сам у овој игрици, али постоји јасан паивалл. Било је забавно подизати ниво, али осим ако не желите да трошите новац, не улажете своје време. Тренутно у игри постоје 3 плаћена пролаза.

Деинсталирањем, уклонили су функције за ф2п да би зарадили легенде и додали више опција плаћања за победу. Ефикасно повећање плате да бисте освојили ограничење док снижавајте ограничење ф2п. Прошао је од великог до пропасти. Не играј, нећеш више стићи далеко. Играо 2 године.

Само лоша игра. Једина игра одбране торња у којој је прављење јединица вишег ранга лоша идеја. Бити другачији је у реду, бити другачији и ужасан је једноставно глупо. Деинсталирано.

Постоје кварови, а понекад и даље виси, не знам зашто је то тако.

Глупа, али забавна игра је дефинитивно плаћена за победу, морате бити спремни да купите легендарну коју желите јер све што ћете добити бесплатно су просечни. Могу рећи да од 20 легендарних који су доступни имам само њих 3 и ја узми им само 3 поновљена из било ког сандука који добијем. Ова игра је такође у потпуности заснована на РНГ-у, тако да када видите да људи постројавају глупе количине својих исправних трупа, знате да сте наишли на превару Развијачи заиста морају да је плате мање победити

Игра је веома забавна, волим да је играм са пријатељима. Али! Мој и телефон мојих пријатеља такође се загревају док играм игру. Тако да не могу да је играм пола сата узастопно ако желим.

Невероватна игра. Играо сам добрих неколико месеци. Хавнт је потрошио ни пени, а играње је и даље супер забавно.

Суп

Пре добра је игрица свима које познајем да инсталирају ову игрицу!!!

Нерф тхе Схаман цард! То је пристојна игра без ненамерних реклама. У игри је потребан рад са балансом ликова.

Добра ф2п игра до тачке. И даље је пријатно, али наставите да додајете све више и више п2в механике. Требале би вам године да извучете све легенде. Штета као да су наградили време играња преко п2в, то би била једна од бољих игара за мобилне уређаје.

👏👏👏👏👏

Слажем се са осталим играчима. Добити ледгенари торњеве, омг, то је гњаважа. Чак и само подизање леђних кула новчићима је заиста скупо. Играо сам игру већ неко време, покушавајући да победим у игри постаје немогуће јер се борим против играча са врхунским ледгенари кулама за које морате да потрошите прави новац да бисте добили врхунске куле.

Свеукупно добро, осим једне ситнице... ПЛАТИТЕ 2 ПОБЕДЕ, што ми то апсолутно уништава. Ако не сматрате да је ово проблем, онда играјте, искрено је прилично забавно, али ја сам ван

Rush Royale: Tower Defense TD Strategi alr

Игрица је одлична, само тако наставите

Добра игра, али коначно сам морао да играм турнире и остало и стално говори да имате нове податке да поново покренете игру или да одустанем када покушам да је играм.

Забавно за играње, али тоне одржавања које вас избацује све време

Тако је кул

Одлицна!

Забавна игра, али скоро преко. Није важно колико сам напредовао или се спојио или колико је боља моја статистика када се борим са мојом стопом успеха је смешно ниска. % критичних погодака може бити скоро дупло већи од противника и могу да убијем више чудовишта, али и даље изгубим. Фрустрирајуће. Противник може имати истог борца са нижим нивоом и нижим процентом критичног ударца и скоро увек постиже бољи резултат од мог. Не изгледа у реду. Рекао бих да ме дели још пар пораза од брисања апликације. Ажурирање: готово, победа је сан

Rush Royale: Tower Defense TD אסטרטגיה tkum

Ова игра је намештена... У тренутку када сам почео да трошим мало новца, срећа ми је пала. Добијам 5 узастопних противника са срећом за разлику од било чега што сам успео да изведем, мењајући слабије минионе у јаче у смешном окрету, и они чине све да вас натерају да гледате рекламе или трошите новац. Избегавајте ову игру као кугу.

Најбоља игрица на свету

Rush Royale: Tower Defense TD Strategie ftst

Једна звездица за срамоту цене. Сама игра заправо није лоша, али оно што више не могу да поднесем је како можете имати пакете од 18 долара за пакете од 25 долара и пакете од 119 долара за проклето кликтаву игру на свом телефону. Како можеш да спаваш ноћу знајући да на крају наплаћујеш више за ААА титулу и не дајеш ништа заузврат. Ову игру би било прихватљиво купити за четири или пет долара по максимуму, а затим добити све функције, међутим имати понуде за 18,99 за надоградњу је апсолутно смеће.

Shoppingmädchen Gelegenheitsspiele whqg

Тако забавно. Требало би да буде 5 звездица. Осим што је игра дизајнирана да подржава тролове. У кооперативном режиму нема подстицаја да се стварно играте, а не само да забрљате људе. Преко 50% игара које играм други играч се прекида у првих 10 секунди. Ово се лако поправља. Имајте одређени број игара по дану тако да људи не желе да их троше. Имајте тајмер за закључавање који спречава људе да играју још једну рунду ако напусте игру. Пратите време одиграно да бисте изоловали играче који ово раде... поправите то

Забавно и ометајуће. Скоро сам добио отказ на послу јер сам се ухватио док сам ово играо на паузи.

Забавна игра, али постоји неколико грешака које су стварно срање. Ако превлачите између страница игре док се дешава анимација за примање награде, она је поништава и не добијате награду. Десило се већ пар пута. Изгубљене ствари које су могле да ме одведу много даље у игри.

Игра је у почетку била добра, сада са све више и више ажурирања постала је игра која се плаћа за победу. Сада не можете да освајате турнире ако не платите додатне сандале. Програмери су постали похлепни.

Ова игра је добра и савршена. свиђа ми се ова игра, али до сада никада нисам добио легендарну и овај пут обично губим битке.

То је веома добра игра, најбоља мобилна игра на свету, али морате много да платите. Имам један од најбољих налога у игри јер сам платио преко 15000 Аед Вештица је скоро 5000 долара

Дакле, спајање кула их чини слабијим? Зашто бих се онда спојио?

Добра игра али!!! Рушење сваке игре!!! Изгубљена веза на свакој утакмици!!! Фугин буг цоннецтион!!! Имајте само добру везу сваки пут када гледате додатак!!! Поправи!!!

То је лепа игра за одбрану торња у којој уживам.

0コメント

  • 1000 / 1000